LAPORAN SENARAI NAMA YANG TIDAK CAPAI KPI INTEGRITI DATA PENDIDIKAN DAN MATA GAJI DI DALAM SISTEM HRMIS BAGI PERINGKAT JABATAN PENDIDIKAN NEGERI PERAK SEHINGGA 02 OKTOBER 2017

Ditulis oleh UNIT PERKHIDMATAN & PENTADBIRAN on . Posted in UNIT PERKHIDMATAN & PENTADBIRAN

Semua Pengetua / Guru Besar,

SMK/SK/SJKC/SJKT

Daerah Hilir Perak & Daerah Bagan Datuk

 

Merujuk perkara di atas, mohon semua senarai nama yang terlibat didalam Lampiran Tidak Capai KPI Integriti Data (Maklumat Pendidikan dan Mata Gaji) untuk mengemaskini dan memasukkan maklumat pendidikan dan Mata Gaji di dalam sistem HRMIS TANPA GAGAL sebelum atau pada 31 Oktober 2017 (Selasa).

Kegagalan pemilik kompetensi untuk menyelesaikan perkara diatas, akan menyebabkan Peratusan Pencapaian KPI HRMIS bagi Integriti Data di Jabatan Pendidikan Perak menurun. ( Sila muat turun senarai nama dan sekolah yang terlibat dibahagian attachement )

Bagi pengisian Maklumat Mata Gaji di dalam sistem HRMIS, mohon pemilik kompetensi yang berkenaan untuk memaklumkan kepada Pentadbir HRMIS Sekolah untuk mengemaskini maklumat tersebut. Manakala bagi pengisian maklumat Pendidikan di dalam sistem HRMIS, pemilik kompetensi yang berkenaan haruslah mengemaskini sendiri dan memaklumkan kepada Pentadbir HRMIS Sekolah untuk tindakan pengesahan maklumat tersebut.

Statistik Pengunjung

1.png0.png7.png0.png2.png7.png1.png
Hari Ini42
Semalam668
Minggu Ini3765
Bulan Ini15100
Keseluruhan1070271

  • IP Anda : 50.19.34.255
Sabtu, 24 Februari 2018

Peperiksaan

 SPM (Ulangan)  Selesai  UPSR  Selesai
 Ujian Pelbagai PT3 (Geografi)  Selesai  STAM Bertulis  Selesai
 PT3 (Lisan)  Selesai  SPM  Selesai
 PT3 (Bertulis)  Selesai  STPM (1)  Selesai
 MUET (1)  Selesai  STPM (2)  Selesai
 MUET (2)  Selesai  STPM (3)  Selesai
 MUET (3)  Selesai